Szomszédban nagy felújításokat végeznek, nem csak a házon, de a kertben és kerítés is megújításra kerül. Nagyon szorgosan dolgoznak az emberek, a szomszédom végig felügyeli a munkafolyamatokat. Mindenben rész szeretne vállalni, így magának érzi még jobban a házát. A kerítésre is sok időt szánt, úgy gondolja, hogy az tűnik fel mindenkinek legelőször, amikor megérkezik hozzájuk. Ezért nagyon szép kovácsolt vaskaput álmodott meg, mely, mint egy külső szépítőjévé válik a háznak. A kerítés alap masszív betonból készült, amiben szomszédom is segédkezett, befogták őt is a betonkeverő elé, ha már szeretne részt venni minden munkafolyamatban.

Nem csak a külső munkálatokban szeretett volna részt venni, de bent a házban is hasznos tagjával szeretett volna válni a szerelő csapatnak, akik a mennyezetfűtését szerelték. Ennek is külön története van, amit még nyáron osztott meg velem, amikor kitalálta, hogy nekik márpedig mennyezetfűtésük lesz. Néztem rá, hogy miről is beszél, aztán felvilágosított erről az új fűtési módról.

Az interneten kutakodott más alternatív, ámbár elektronikus fűtési rendszerekről, amikor egy remek cégre és az ő honlapukra nem bukkant. Rögvest megtetszett neki, hogy mennyi minden információt tartalmaz az oldal, nagyon közlékenyen és minden igényt kielégítően írják le, milyen termékeket is forgalmaznak. Mindezt teszik úgy, hogy mindenki számára érthető és befogadható legyen, mely magyarázatokat néhol még képpel is illusztrálják, a könnyebb értelmezés végett.   Ez a szimpatikus és vásárlóbarát hozzáállás, melyet a cég tanúsít az oldalára látogató leendő vásárlói számára nagyon megtetszett a szomszédomnak. Amikor pedig a részletes mennyezetfűtésről szóló részhez ért, teljesen odáig lett, és lehatározta, hogy ő is ilyen technológiát fog beszereltetni. Szuper jó újítás, merőben más elven működik, mint egy régimódi fűtőtest. A fűtőtestek a levegőt melegítik fel és azt használják, hogy a meleget továbbítsák a ház, illetve lakás összes pontjára. 
A mennyezetfűtés más elven alapszik. Mivel ez a technológia sugározza magából a hőt, melyet a padló és a falak felvesznek és így teremt kellemes hőmérsékletet a szobában. 

Pozitívumai még, hogy energiatakarékos, és kis helyen, észrevétlenül elfér a mennyezeten a fűtőszálaknak köszönhetően.

Úgy kell elképzelni az egész folyamatot magyarázta a szomszédom, mintha a Nap sugarai melegítenének minket. Mindezek mellett nagyon biztonságos, mivel zárt rendszeren keresztül történik a felmelegítés. Nincs túlhevülés, és nem forrósít fel semmit ez az elektromos fűtés.

Rendkívül időtálló ez a technológia, mivel egy fedett rendszerben történik a melegítés, nincs hibalehetőség, nincs sérülési esély. 

Egyre jobban el kezdett érdekelni ez az újszerű technológia, kértem a szomszédomat, hogy adja meg ennek a remek oldalnak az elérhetőségét, hogy én is saját szemmel meg tudjak győződni erről. Kis idő sem telt bele, már adta is a linket:https://elektromospadlofutes.info/rendszer/mennyezetfutes.

Azután tovább folytatta Vili az ő történetét. Megrendelte a mennyezetfűtését, rövid időn belül jelentkezett is egy ügyfélszolgálaton dolgozó hölgy, aki azért kereste fel őt, hogy időpontot egyeztesse szerelés tekintetében. Nagyon rugalmasan, mindvégig az ügyfelük időbeosztását tartották szem előtt. Egy remek szolgáltatással büszkélkedett a szomszédom, hogy még az a remek cég be is fogja szerelni és üzemelni a mennyezetfűtését. Ezen én mondjuk nem is lepődtem meg, mivel ők ismerik legjobban az általuk használt terméket, miért is adnák ki a kezük közül. Így mindenre tudnak garanciát biztosítani, és tudják, hogy az általuk forgalmazott termék, helyesen lett beszerelve és működésében nem lesz hiba, és minden lakásban meleget tud biztosítani. Ez nem csak a cég számára biztosíték, de a megrendelők is egy biztosíték, hogy remek minőségben kapják meg a fűtésüket, valamint nem kell a vevőknek külön szerelő után néznie, aki éppen a szállítás napján rá is ér. Időt és energiát takarít meg ezzel a cég a vevőik számára, hogy a szerelést biztosítják.

Alig várta már a szomszédom, hogy elérkezzen az a nap, amikor a szerelők megérkeznek és elkezdni a munkálatokat. Ott figyelte őket, leste minden mozdulatukat, nagyon szakszerűen és gyorsan dolgoztak elmondása szerint. Ha tehetné máskor is őket alkalmazná. Én pedig ennyi pozitív vélekedés után tényleg megnézem a linket: https://elektromospadlofutes.info/rendszer/mennyezetfutes, melyet a szomszédom ajánlott.