A szüleim úgy döntöttek, hogy az itt az ideje, hogy a házat alaposan felújítsuk. Ez már nagyon régóta esedékes, ugyanis egy 20 éves házról van szó, amit azóta se nagyon tataroztattunk. A kerítést is meg kellett javítani, aminek a feladatát én kaptam, mert drága lett volna mindenhez szakember hívni.

Álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ennyire nehéz feladat vár rám. Azt hittem magamról, hogy van kézügyességem és értek a barkácsoláshoz, de itt bizony sok tanulnivaló várt még rám. Szerencsére azért valahogy megbirkóztam ezzel is. A legrosszabb talán az volt, amikor a tűző napon kellett a kerítést végig festenem. Órákig tartott mire befejeztem és közben persze jól le is égtem. Még szerencse, hogy nem mindent nekünk kellett csinálni, és más feladatokhoz inkább szakértőket hívunk.

Több lelkiismeretes szakemberek segítettek a házunk felújításában, akik mind a mesterei voltak a saját szakterületüknek. Ők mind a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 csapat tagjai voltak és mindegyikük makulátlan munkát végzett. Minden esetben kiérkeztek hozzánk a megbeszélt időpontban, és minden problémára képesek voltak a tökéletes válasszal előállni. Ráadásul a feladataikat is nagyon gyorsan elvégezték, úgy, hogy a lehető legkevesebb mocsokkal is járjon.

Az egyik probléma például a fürdőszoba csapjával volt, ami már hetek óta csöpögött. A kiküldött vízszerelő megvizsgálta és kicsit szét is szerelte. Nem telet el sok idő és a csapból már csak akkor folyt a víz, ha azt mi is akartuk. Probléma volt a zuhanyrózsával is: zuhanyzás közben a víz olyan helyeken is kijött, ahonnan nem lett volna szabad. A szerelő ezt is nagyon hamar megoldotta.

A ház felújításának apropóján egy új WC csészét is szerettünk volna beszereltetni, amit szintén erre a szakemberre bíztunk. A vízszerelő a WC csészét szakszerűen beépítette a fürdőszobába és a vízhálózatra is rákötötte. Ez egy olyan feladat, amit csak profikra szabad bízni, ugyanis ha nem megfelelően történik az elvégzése, abból később gondjaink is lehetnek.

A házunkban sajnos a radiátorok és a fűtőrendszer csövei is elöregedtek már. Ezeket ki kellett cserélni és ki másra bízhattuk volna ezt a nehéz feladatot, mint a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 profi fűtésszerelőjére? A másik szakemberhez hasonlóan itt is érzékelhető volt a hozzáértés és a profizmus. Segítséget kaptunk az új csövek és a radiátorok kiválasztásában is, melyeknek a beszerelését is megoldották a számunkra. Ez új fűtéshálózatnak köszönhetően sokkal hatékonyabban tudjuk bemelegíteni a lakást.

A szerelőktől természetesen számlát is kaptunk, illetve garanciát is a munkájukra. A Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 közreműködése nélkül aligha ment volna ilyen egyszerűen a házunk felújítása.