Nem hiszem, hogy túl sokat szoktunk azon gondolkozni, hogy milyen a kerítésünk. Pedig egyébként ez is egy érdekes téma tud lenni, ha jó oldalról fogjuk meg az egészet. A kerítés, alapjában véve egy olyan tárgy, amellyel el tudjuk keríteni a saját területünket. Már ezt a koncepciót is egészen vitatni lehetne több szempontból, mégis, én most egy egyszerű példát szeretnék bemutatni arról, hogy miért jó a kerítés.

Apámék a város szélén laknak egy nyugis, gyönyörű helyen. Attól függetlenül, hogy a városhoz tartozik még ez a rész, mindenki úgy viselkedik benne, mintha falun lennének. Az emberek ismerik egymást és mindenki segít a másiknak, ha éppen valami gondja lenne. Viszont a kerítés az egyetlen dolog, ami ki tudja zárni azokat a szomszédokat, akik túlzottan bele akarnának mászni az életünkbe. Ilyenkor pedig nagyon örülök, hogy elrejtőzhetünk valami mögé.

Hasonló rejtőzködést kellett alkalmaznom, mikor a barátnőmet meg szerettem volna lepni egy pénztárcával. Hosszú ideje panaszkodott, hogy mennyire nem szereti azt, amelyiket most használ. Én pedig, mivel a női pénztárcák világa szinte teljesen idegen tőlem, elkezdtem neten keresgélni. A női pénztárcák kulcsszóra egy Annatáska oldalt adott ki nekem elsőként. Bár a női pénztárcák témában nem vagyok járatos, mégis, az interneten sokat szoktam vásárolni, úgyhogy tudom, hogy mik azok a szempontok, amelyek alapján el lehet dönteni, hogy az adott oldal megbízható-e.

Az Annatáska nevű oldalra belépve az első pár ilyen elvárást ki is pipálták. Nem voltak zavaró reklámok, a kinézet és a kialakítás pedig mind elősegítette azt, hogy a lehető legrövidebb idő alatt el tudjuk intézni a vásárlást. Ennek én nagyon örültem, mivel bármennyire is szeretem a barátnőmet, a női pénztárcák mégsem érdekelnek annyira, hogy órákat akarjak eltölteni azzal, hogy a polcokat böngészem.

Férfiként egyébként se érzem nagyon otthon magamat egy olyan boltban, ahol női pénztárcák vannak kínálaton. Elsősorban azért, mert minden egyes termék kapcsán meg kéne kérdeznem az eladót, hogy mik a különbségek, vagy mit ajánl. Az Annatáska oldalán azonban nem volt szükségem ilyen módszerekre, mert minden segítséggel elláttak minket. Nem számít, hogy mennyire vagyunk járatosak a női pénztárcák világában, az összes termékről találhatunk egy apró leírást, amellyel tudatosabb döntést tudunk hozni.

Körülbelül tudtam, hogy milyen volt a barátnőm korábbi pénztárcája és, hogy most milyet szeretne. Több olyan találatom is volt, amelyek megfeleltek ennek a leírásnak. Meg akartam tudni, hogy ezek közül melyik lehet a legjobb. Erre pedig a rendezési elveket használtam. Beállítottam, hogy az a termék legyen elől, amelyiket a legtöbben szoktak vásárolni. Mikor megláttam az árát, teljesen meg voltam döbbenve. Sokkal többre számítottam.

Utánanéztem és meggyőződtem arról, hogy minőségre egyáltalán nem volt gyenge. Egyszerűen csak az Annatáska nem akar túlzásokba esni, ha a termékeik áráról van szó, ezt pedig nagyon tudtam értékelni. Most már alig volt pár lépés hátra és már kész is voltam a meglepetés beszerzésével.

Csupán annyit kellett tennem, hogy fogtam a női pénztárcák közül azt, amelyikre a választásom esett és behelyeztem a kosárba. Itt megadtam az adataimat és a fizetési módomat. A kiszállítási díj nem volt vészes és pár napon belül meg is érkezett a pénztárca. A meglepetés nem maradt el és azóta már a barátnőm is többször használta az Annatáska oldalát.