Tavaly döntöttem úgy, hogy lecserélem a régi, roskadozó kerítésem egy újra. Már nem éreztem magam biztonságban, mert egy elég forgalmas helyen lakom, és úgy gondoltam, ez a kerítés bizony nem véd meg semmiféle betolakodótól. Ezért szerettem volna egy masszívabb kerítést, hogy kényelmesen érezzem magam a házamban éjszaka is egyedül lakó nőként.

Az interneten kezdtem keresgélni megoldási lehetőségek után. Sok helyen nézelődtem, amikor véletlen belefutottam egy alapvetően fürdőszobák felújításával foglalkozó weboldallal. Mindjárt nagyobb érdeklődést váltott ki belőlem, mint a kerítések, ezért úgy gondoltam, baj nem lehet belőle, ha kicsit szétnézek. Nagyon jó fürdőszoba burkolat ötletek voltak itt, ami miatt elkezdett motoszkálni bennem a gondolat, hogy mi lenne, ha a kerítésépítéssel együtt a fürdőszobámat is átalakítanám.

A mostani csempét nagyon nem szeretem, mert fehér színű, és a legapróbb kosz és vízfolt is meglátszik rajta. Emellett pedig nagyon csúszós, így balesetveszélyes, ha az ember nem látja, hogy vizes a felület, ahova lép. Ezt még az előző tulajdonos készítette el ilyenre, és már a beköltözésem óta foglalkoztat a felújítás gondolata.

Látva a fürdőszoba burkolat ötletek tárházát, rájöttem mennyi lehetőségem lenne kihozni a maximumot a fürdőmből. Ami a legjobban tetszett, az a matt csempe volt, mert azon biztosan nem csúszkálnék ide-oda. Ráadásul láttam azt is, hogy ezeket a csempéket lehetőség van szettben is megvásárolni. Ez azt jelenti, hogy a gyártó által összeállított csempéket lehet megvenni, amihez tartozik dekorcsík is. Nagyon szépeket láttam, és tudtam, ha egyszer átalakítom a kis fürdőszobámat, én is mindenképp szeretnék ilyet.

Így történt az, hogy a kerítéstípusok nézegetése helyett egy fürdőszoba felújítási ötleteket kínáló oldalon találtam magam. De úgy döntöttem, a kerítésépítés mellett belevágok a fürdőszoba projektbe is. Hiszen a biztonságérzetemhez az is hozzájárul a megfelelő kerítésen kívül, hogy nem csúszhatok el akármikor a saját fürdőmben, nem igaz?