Idén végre eljutottunk odáig, hogy megcsináltattuk az utcafronti kerítést. Sokáig tervezgettük és mindig közbe jött valami, de idén végre tényleg belevágtunk, és gyönyörű szép lett. Viszont, nem csak annyit nyertünk ezzel a projekttel, hogy lett egy új kerítésünk, hanem új, igazi barátokra is leltünk, ami sokkal nagyobb ajándék a számunkra.

Az egész úgy kezdődött, hogy mikor megszületett az elhatározás, hogy idén már tényleg legyen kerítés, akkor a párom elkezdett ember után kutatni, aki megcsinálja, lehetőleg jól, mert manapság nem egyszerű már Magyarországon becsületes, szakértő építőipari munkásokat találni.

Megkérdezte az összes ismerősét, kollégáját, barátját, és végül, már nem is tudom kinek az ajánlására, megérkezett hozzánk Pisti. Pistiről már első pillantásra lehetett látni, hogy nagyon rendes ember és azt is, hogy precíz, dolgos kőműves. Meseszép kerítést csinált nekünk, és miközben dolgozott, sokat beszélgetett a férjemmel. Nagyon összebarátkoztak, és mikor készen lett, nem szerették volna megszakítani ezt a hirtelen született, kellemes ismeretséget, így meghívta őket hozzánk vacsorára. természetesen az egész család hivatalos volt, így megérkezett hozzánk Pisti feleség Vica és a gyermekük Lilike is. Nagyon kedves, szép kis család, nagy az összhang közöttük.

Miközben a gyerekek és fiúk is jól eljátszottak egymással, mi kiültünk Vicával a teraszra beszélgetni. Sok közös témán volt, hiszen mind a ketten a szépségiparban tevékenykedünk. Például mind a ketten élünk-halunk a szép ruhákért és ékszerekért, ami nagyon jó alapja volt a beszélgetésnek és okot adott további közös programokra. Illetve ajánlott nekem egy jó oldalt, ami tulajdonképpen egy ékszershop, mert ő onnan rendeli az ékszereit, és valóban csodaszépek.

Csodás hangulatban telt el az este, és biztos vagyok benne, hogy ennek még lesz folytatása, mert nagyon megszerettük egymást, én azt gondolom, kölcsönösen. Szóval, nem csak egy csodaszép kerítéssel, de szuper új barátokkal is gazdagodtunk ennek a sokat rágott döntés meghozásának köszönhetően.