Valaki egyszer azt mondta, hogy jó kerítésépítő céget találni messze egyszerűbb, mint egy jó laptop szervizest. És tudjátok mit? Igaza volt – és erre a saját tapasztalataimon keresztül jöttem rá.

Történt ugyanis, hogy tönkrement a céges acer laptopom, és iszonyatosan sok macera volt, mire rájöttem, honnan találhatnék megfelelős szervizt, ahova bevihetném. Olyan nehéz volt, hogy mikor végül megtaláltam a PCMENTOR oldalát, azonnal ki is nyomtattam és felmatricáztam ezt az URL címet a laptop aljára: pcmentor.hu/acer-laptop-szerviz-budapest. Így legközelebb már tudni fogom, mit kell bepötyögnöm a telefonomon a böngészőbe, ha megint tönkremenne.

Hogy mi volt a baja, én azt sehogy se tudnám megmondani. Én a kerítésépítéshez értek, a műszaki dolgok már nem az én világom. Simán lehet, hogy nem is a laptop, vagy a gyártó hibája, hanem én rontottam el valamit rajta, viszont azt vettem észre, hogy állandóan túlmelegszik és kikapcsol. Na, így nem lehet dolgozni vele, hiszen én ezt munkához használom, és elég kellemetlen, amikor hivatalos dokumentumok szerkesztésekor száll el a gép, én meg kezdhetek mindent elölről.

A pcmentor.hu/acer-laptop-szerviz-budapest oldalra akkor találtam rá, amikor megoldás után kezdtem el kutatni a neten. Aki ismer engem, az nem lepődik meg azon, hogy először én magam akartam megoldani a problémát, de aztán elég hamar letettem erről. Ennek 2 oka volt: az egyik, hogy mint mondtam, nem értek a gépekhez, tehát félő volt, hogy csak még jobban elrontanám, ha belekontárkodnék. A másik pedig az volt, hogy megtaláltam a fenti oldalt, ahol olyan színvonalú szolgáltatást ismertem meg, ami tökéletesen meggyőzött arról, hogy őket kell választanom.

A legjobban egyébként az tetszett, hogy van külön oldaluk, ami az acer laptopok javításával foglalkozik. Hamar be tudtam azonosítani az én problémámat, és ebből már tudtam, hogy valószínűleg meg is tudják nekem oldani. Bevittem hozzájuk, és kiderült, hogy csak egy kis takarításra van szükség. Mivel sokszor műhelyben használtam, ezért rövid idő alatt is össze tudott benne gyűlni olyan mennyiségű por, ami más gépeknél évek során szokott. Megnézték emellett azt is, hogy minden más rendben van-e a géppel egyébként, úgyhogy most már teljesen nyugodt vagyok, és bízok benne, hogy rendesen fog működni ezután is.

Javasolom mindenkinek, akinek acer laptop problémája van, hogy látogasson el az pcmentor.hu/acer-laptop-szerviz-budapest oldalra. Kerítésépítőt könnyű találni, mert olyan sok szakember közül nem kell válogatni – laptop szervizekkel viszont Dunát lehetne rekeszteni, úgyhogy alaposan fel kell kötnie a gatyáját annak, aki meg akarja találni a legmegbízhatóbb szolgáltatást. Én megtaláltam, és így ezzel már nem lesz többet gondom. Mondom, már föl is matricáztam a gépre az oldal címét, hogy ne kelljen a Google-ben keresgélnem perceken át, hanem hamar megtaláljam a választ, ha újabb probléma adódik.